Print
PDF

Organisaties

Of het nu gaat om gedragsveranderingen, om leiderschapsvraagstukken of om talentontwikkeling, bedrijven en organisaties kunnen met verschillende onderwerpen bij LOSwerkt terecht. Van individuele coaching voor een aantal werknemers tot een specifiek voor de organisatie ontwikkeld traject: LOSwerkt helpt u om uw team weer optimaal te laten functioneren.

We zorgen ervoor dat de verschillende talenten in uw organisatie het beste uit zichzelf halen, ieder vanuit zijn eigen positie met zijn eigen kwaliteiten. Samen zorgen we voor een omschakeling van ‘Wat je nog niet kunt, moet je ontwikkelen’ naar ‘Wat je goed kunt, moet je meer benutten’. 

Werkwijze
We beginnen met het doen van onderzoek. We analyseren waar de schoen wringt en houden ieders talenten, kwaliteiten en waardes tegen het licht. Dit kan zowel in groepsverband als individueel of online onderzocht worden. Met de verkregen inzichten worden de opties in kaart gebracht en er wordt besproken hoe het programma er precies uit komt te zien. Voor één programma kunnen verschillende middelen ingezet worden. We ontwikkelen vervolgens een specifiek doelgericht traject, gericht op een persoonlijke ontwikkeling van de verschillende individuen.

Resultaat
Door verschillende ‘tools’ en workshops in te zetten en de deelnemers een aantal inzicht gevende opdrachten te laten doen kunnen we specifieke vraagstukken in de organisatie oplossen. Zo zorgen we ervoor dat de deelnemers weer vanuit hun talenten gaan werken en pro-actiever en productiever gaan werken. Het resultaat is een gezonde, effectieve en prettige werksfeer.