Print
PDF

Over LOSwerkt

LOSwerkt
richt zich op talentontwikkeling bij bedrijven, organisaties en particulieren. LOSwerkt biedt zowel trainingen als coaching en werkt daarvoor nauw samen met professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en talentontwikkeling. Het samenbrengen van de juiste partners uit dit netwerk zorgt ervoor dat LOSwerkt steeds weer het beste maatwerk weet te leveren voor specifieke vraagstukken op het gebied van talentontwikkeling.

lieke_profiel2

Lieke Zunderdorp is de drijvende kracht achter LOSwerkt.
Lieke studeerde Sociale Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en volgde daar een trainersopleiding bij het Social Skills Lab. Hiernaast volgde ze een Summerschool Innovatief Trainen bij de Inspiration Company, een coachopleiding bij Jan Andreae en partners en de Leergang Systemisch Werk bij Elly te Brake.

Ook deed ze een driejarige opleiding Thaise Yoga Massage, speelt en maakt ze al meer dan 25 jaar theater en doet ze al jarenlang aan (Bikram) yoga.
Lieke Zunderdorp heeft ruime werkervaring als trainer/coach bij bedrijven en organisaties, maar begeleidt ook particulieren rondom loopbaanvraagstukken.